Web Content Display

Uutiset

Asset Publisher

Kuuleminen maakaasujärjestelmän ulkomaanyhteyksien siirtomaksuista ja muista ulkomaanyhteyksien siirtopalveluehdoista vuonna 2020

Suomen maakaasumarkkinat avataan kilpailulle 1.1.2020. Samanaikaisesti maakaasun siirrossa otetaan käyttöön maakaasuverkkoasetuksen mukaiset verkkoon syötön ja verkosta oton maksut.

Energiavirasto on saanut ehdotuksen maakaasun siirtoverkonhaltija Gasum Oy:ltä maakaasujärjestelmän ulkomaanyhteyksissä noudatettaviksi siirtomaksuiksi ja muiksi ulkomaanyhteyksien siirtopalvelun ehdoiksi.

Energiavirasto varaa asiasta kiinnostuneille mahdollisuuden esittää näkemyksiä ulkomaanyhteyksissä noudatettavista siirtomaksuista ja muista ulkomaanyhteyksien siirtopalvelun ehdoista vuodelle 2020 ennen kuin Energiavirasto päätöksellään vahvistaa ne.

Lausunnot on toimitettava Energiavirastoon viimeistään sunnuntaina 31.3.2019. Lausunnot pyydetään sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@energiavirasto.fi.

Lisätiedot: asiantuntija Buket Yüksel, buket.yuksel@energiavirasto.fi ja laskentatoimen asiantuntija Heikki Mannermaa, heikki.mannermaa@energiavirasto.fi.

Lausuntopyyntö

Suomen kaasunsiirtoverkoston tariffisto 1.1.2020 alkaen -alustava kuulemisasiakirja


Web Content Display